Mid-term fair börjar om
Dagar
Timmar
Minuter
Sekunder

Den 19 november 2021 arrangerar Umeå studentkår för första gången efter uppehållet en större fysisk mässa som vi kallar Mid-term fair.

Det är en mässa sprungen ur Välkomstmässeidén om att kunna presentera Umeå med all dess föreningsliv och företagsverksamhet under en mässdag. 

Välkomstmässan började som en kårinskrivningsdag för Umeå universitets studenter på 90-talet. En lång kö med studenter slingrade sig från bottenplan på Universumhuset upp via en spiraltrapp till en kårdriven restaurang som lustigt nog hette restaurang Corona. För att lätta upp tristessen i kön hade kåren samlat ihop ett antal olika intresseföreningar som berättade om deras verksamheter för intresserade studenter. Välkomstmässan var född.

Många välkomstmässor har arrangerats sedan dess. 2020 har varit ett år där ingenting har sett ut som förr. Inställda arrangemang och restriktioner har styrt vår vardag. Höstmässan fick ställas in och alla fick snabbt ställa om till ett digitalt tankesätt. Våren 2021 arrangerade Umeå studentkår ett digitalt event med 40-talet utställare. Se förra terminens mässa här.

Mässan pågår från 10-14.30 (4,5 timmar). Under denna tid kommer det finns representanter från de utställande organisationerna på plats.

Marknadsföring på affischer, sociala medier, nyhetsbrev kommer att ske.

 De kommer även att finnas möjlighet att själv ladda ned ett sociala medier kit. I kitet finner du grafiska element och texter som du kan använda i er organisations marknadsföring kring er medverkan på Mid-term fair.

Mid-term fair arrangeras av Umeå studentkår.

Vad är studentumea.se?

Studentumea.se är en webbplats som bland annat kategoriserar och register för föreningar som verkar på Umeå universitets campus. Registret har även möjlighet att registrera externa föreningar.

Studentföreningar och föreningar som är knutna till de tre studentkårerna har möjlighet att efter godkänd registrering att under tider då universitetslokaler står tomma kunna nyttja dessa utan kostnad för sin egen verksamhet. Läs mer här

Alla typer av föreningar som är registrerade via studentumea.se har möjlighet att kunna boka en plats (standard-bokbord) på den digitala välkomstmässan utan kostnad.

FÖR PERSONLIG KONTAKT
Henrik Bjelkstål
Kommunikatör, Umeå studentkår Ansvarig för  utställare henrik.bjelkstal@umeastudentkar.se
070-308 72 11

 


Gustav Svensson
Kårordförande, Umeå studentkår ordf@umeastudentkar.se 

 

Detta händer under dagen:

Datum & tid: 19 november kl 10.00-14.30

10.00 Mässan börjar i Universum
12.00-13.00 Musikunderhållning invid Restaurang Lingon
14.30 Mässan avslutas

Programmet är preliminärt och kan ändras.

Etablering görs från 8.30, 19 november.
För andra tider, kontakta Umeå studentkår

Vill din organisation vara med på mässan?

Alla organisationer kan delta Välkomstmässan. För dig som väljer en standard-bokbord tilldelas du ett bord och lite utrymme på varje sida om bordet. Om du väljer  ”större monter” så kontaktar vi er för vidare diskussion.

Deltagaravgifter
Standard-bokbord  (förening)  registrerad på studentumea.se 0 kr
Umeå universitets institution eller enhet 0 kr

Standard-bokbord (ideell förening) 500kr

Standard bokbord (företag) 3000kr

Större monter 5000kr (företag) 3 000 kr (övriga)

Samarbetspartner med Umeå studentkår 0 kr

Sista dag för anmälan är tisdag den 16 november kl 23.59.

LÄMNA SYNPUNKTER