Område: Övriga

Venture Cup Sverige

Venture Cups syfte är att stimulera tillkomsten av nya företag med tillväxtpotential samt öka kunskapen och intresset för entreprenörskap i Sverige. Detta gör vi genom våra årligen återkommande tävlingar och finns till för dem som vill utveckla sina affärsidéer och starta företag. Venture Cup är en ideell och icke vinstdrivande organisation som stöds av nationella …

Venture Cup Sverige Läs mer »

SOSUM

Socionomstuderande föreningen vid Umeå Universitet – SOSUM. SOSUM verkar för studenter på Socionomprogrammet vid Umeå Universitet. SOSUM har som huvudsakligt syfte att bevaka och medverka i utvecklingen av utbildningen och förutsättningarna för socionomstudier vid Umeå universitet. SOSUM fungerar som kårförening inom Samhällsvetarsektionen (SAMSEK) och därmed en del av Umeå studentkår.

MediUm

MediUm är kårföreningen för dig som studerar journalistik, strategisk kommunikation samt media och kommunikationsvetenskap.

The European Law Students’ Association (ELSA) Umeå

ELSA Umeå är en lokal förening för juriststudenter med fokus på internationell juridik och mänskliga rättigheter. Vi erbjuder bland annat föreläsningar, seminarier och sociala evenemang för att träffa likasinnade juriststudenter.

Sverok Västerbotten

Sverok Västerbotten är ett distrikt inom Sverok och består av spelföreningar inom Västerbottens län som sysslar med spel som social verksamhet. Där ingår bland annat rollspel, kortspel, lajv, brädspel, figurspel, tv-spel, datorspel, cosplay, fantastik, paintball och airsoft. Hos oss kan man själva starta föreningar eller gå med i någon befintlig förening i Umeå. Vi arrangerar …

Sverok Västerbotten Läs mer »

Folkuniversitetet

Folkuniversitetet Umeå är ett studieförbund stiftat av bland annat Umeå Studentkår. Vi är verksamma på Umeå universitet med en mängd olika verksamheter, från studiecirklar och workshops till kurser i föreningskunskap och liknande. Utöver detta har Folkuniversitetet ett brett utbud av verksamhet från kursverksamhet inom språk, musik, konst- och hantverk med mera, till yrkeshögskoleutbildningar och uppdrag.

Cibus

Cibus är studentföreningen för de studenter som läser på kostvetarprogrammet, dietistprogrammet och vissa fristående kurser vid institutionen för kost- och måltidsvetenskap. Föreningen tillhör Samhällsvetarsektionen, ”Samsek”.

Gastronomiska studentföreningen

Gastronomiska studentföreningen (GSF) verkar för studenter på gastronomi programmet vid institutionen för kost- och måltidsvetenskap. Föreningen verkar under kårsektionen Sämhällsvetarsektionen ”samsek”.

LÄMNA SYNPUNKTER